bugün

entry'ler (110)

komünizm gelirse karılar ortak olur

en büyük yalanlardandır. kendisine tarihçi diyen ama daha parti manifestosunu okumamış kişiler tarafından şiddetle savunulur. bak direkt kendim yazıyorum kitaptan;

"ama siz komünistler kadınların ortaklaşalığını getirmek istiyorsunuz diye tüm burjuvazi koro halinde yüzümüze haykırmakta.

burjuva, kendi karısını salt bir üretim aracı olarak görüyor. dolayısıyla, üretim araçları ortaklaşa kullanılmalıdır, sözünü duyar duymaz, bu ortaklaşalık kaderinin aynı şekilde kadınları da kapsamasından başka bir şey düşünemiyor.

tam tersine kadınların bu salt üretim aracı olarak kullanılma durumunu ortadan kaldırmaktır söz konusu olan, burjuva bunu kavrayamıyor işte."

kaynak: komünist parti manifestosu 8. basım, evrensel basım yayın.

allaha inanmayanların yarın kavurma yiyecek olması

ailem, tüm çevrem agnostik olduğumu biliyor ve anlamsız et parçası olan kavurmayı yiyorum. problem?

bu arada buna isyan eden adamdan, alkol vergisiyle cami yapılmasına da, müezzin-imam maaşlarının ödenmesine de itiraz etmesini bekliyorum hadi bakayım. bizim cebimizdeki parayla mabet yapıp oradan bize sövmeniz hoş deel.

islamiyet in cevap veremediği sorular

orucu ne bozar ve kimi sikebiliriz. bunların cevabını bir türlü veremedi bu mitoloji, verse de herkes rahatlasa.

ermeni baba kürt anneye sahip olmak

yaşayan diğer tüm insanlar gibi homo sapiens sapiens olmaktır. kendini "özel ırktan" sanan dangalakları üzebilir bu gerçek.

kur an ın kelime uyumlarındaki sayısal mucizeler

Tontona niye laf ediliyor anlamadim. Gayet nesnel gerçekler var tonton kitabinda. Iftira atmak yerine aksini ispat etmeniz gerekiyor bence.

nuriye gülmen ve semih özakça nın açlık grevi

hakları için direnenlerin grevidir.

normalde yazmayacaktım ama dayanamadım. bugün burada haklarını arayan insanlara sövenler yarın devran döndüğünde ve kendi hakları tehlikede olduğunda gelip ağlayacaklar. hatta ağlıyorlar bile. işten haksız çıkartılan insanların hepsi solcu değildi sonuçta. kendi görüşünden insan olunca "ama hakkımız yendi :(((" diyebilen ama karşıt görüşten olunca "umurumuzda değil, terörist la zaten bunlar, hak etmişler" diyen iki yüzlü davarlar var. sürü mensubu olmak zor valla, baksana beyinleri onları terk etmiş.

bir fikrin mi var programina katilmak icin fikir

ezan okuyan kırlent.

türk gençlerinin ömrünü heba eden üç şey

1- boktan eğitim sistemi.
2- parasızlık-imkansızlık.
3- boktan kültür.

kısaca bu ülkenin tamamı.

azerbaycanlıları dost sanan sığır

herhangi bir insanı sırf kendi milletinden olduğu için dost kabul etmek başlı başına sığırlık zaten. malına paylaş desen beş kuruş vermez ama can ciğerdir değil mi?

1 55 boyunda esmer kolu kıllı isveç kızı

pek isveçli tipi değildir evet. ama kasmayın olum bu kadar hepimiz maymunla kuzeniz sonuçta, ırkı bozukmuş falan komik laflar bunlar.

game of thrones

--spoiler--

güzel bir bölüm olsa da yine saçmalıklarla doluydu. en basitinden ejderha pek zigzag yapamıyordu. lannister ordusu yanında bir (sayıyla 1 evet) ballista getirmiş ve kutusundan açmaya tenezzül eden yok. bronn ballistayı çıkartıyor ve bir anda ustalaşıyor kullanmada falan. garipti.

--spoiler--

bakire olmayan kıza kırmızı kuşak takmak

bakire olana kırmızı kuşak takmak kadar saçmadır. böyle saçma adetler de umarım ortadan kalkar tez zamanda.

günümüz kızlarında edep

kimse sizin "edep" anlayışınızda olmak zorunda olmadığı için "edep" yoktur demeyin boşuna. diğer insanlara zararı yoksa seni ilgilendirmez.

tecavüzün cezası ne olmalı

kimyasal, biyolojik, tıbbi deneylerde kullanılabilirler. hem hayvanları da gereksiz katletmemiş olur insanoğlu.

caner taslaman ve cübbeli ahmet hoca tartışması

aynı kitap üzerinden konuşup iki ultra zıt fikir öne sürecekleri tartışma olacak muhtemelen. hadis konusuna gerek bile yok bu durum ortadayken.

idam için referandum olsa olacaklar

halk o kadar cahil ki herkes kendi istediğinin asılacağını sanıyor. asılacak olan iktidarla ters düşen olacaktır. solcu adamı fetocu yapan da yarın gelip grev yapanı asmaya kalkar bu ülke böyle o yüzden sonuna kadar hayır.

12 eylülün faşist uygulaması tektip kıyafet

bir yerlerden hatırlıyorum bunu galiba. aa dur şu muydu ki:

görsel

fetöcüler zerri sikimde olmamakla beraber bu kıyafet olayı olursa eğer, fetöcü olmayan aksine solcu kesim ağırlıkta olan insanlara da bu kıyafetler giydirilecek bunu biliyorum. ve asıl fetöcü olan, eskiden fetullahı överken şimdi ona sövenler, güle oynaya dolaşacak. siz yeni türkiye dersiniz ben adaletsizlik.

kuran yerine incil ve incil yerine kuran okutulrsa

iki taraf da önyargılı ama bizimkiler ayrı çomar gerçekten. adama kuran bu diye gösteriyor adam yine inanmıyor siz değiştirmişsiniz öyle olmaz o gibisinden şeyler zırvalıyor. resmen ülkenin özeti.

ezan okunurken kulaklığını çıkarmayan densiz

daha da açıyorum sesi ki o cırtlak müezzin sesini duymayayım.

k mısıroğlu m armağan a şimşirgil üçlüsü

çomarların gücü adına. *